SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
European Poomsae Championships - Rhodos
2017-05-15 15:35

Delar av PTE åkte tillsammans med övriga medlemmar i den svenska EM truppen till Rhodos. Vi fick fyra dagars bra träning och uppladdning tillsammans på resorten innan det var dags för tävling. 


Ellen och Jacob gick vidare från sina respektive preliminärrundor och tog sig så när till final. (10:a respektive 11:a). Även Alicia tog sig vidare till semifinal och det skulle visa sig att hon missade final med ynka 0,02 poäng. Alicia slutade 9:a. Linnea stötte på svårt motstånd i form av Spanien och fick ge sig i R32 i elimineringen. Hannes mötte i sin första match Grekland som han helt enligt plan slog. I nästa match blev dock motståndet för svårt och Hannes slutade i R32.


I par gick Ellen och Jacob till final som fyror, men tappade tyvärr ett par placeringar i finalen. De slutade på en fin 6:e plats. Alicia tävlade som vanligt tillsammans med Richard från Baekdusan och deras fina insats räckte också till en 6:e plats i hård konkurrens. Hannes och Earn hade en svår uppgift i U30:s parklass och lyckades inte ta sig vidare till semifinal.


Lagkänslan är bättre än någonsin. Coacher och medresta föräldrar är mycket, mycket nöjda med lagets prestationer och fina sammanhållning under en mycket intensiv vecka!