SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Poomsae Team Elite Sweden
Bakgrund

Poomsae Team Elite Sweden uppstod genom ett aktivitetsvakum i och med Bodo von Munchows frånträde som förbundskapten för svenska poomsaelandslaget. KSH, KSA Västerås och Trosa Taekwondo gjorde gemensam sak och bildade en förening för våra respektive tävlingsaktiva."Nästa steg" och utvecklingen för våra medlemmar var det som drev oss då och det som fortsatt är viktigt. 


Också möjligheterna att på ett enkelt sätt bygga lag- och parkonstellationer och se till att vi regelbundet kan träna ihop dem underlättas av en gemensam poomsaeverksamhet.


Vilka "får" vara med?

Taekwondoträning bedrivs i våra respektive moderföreningar och Poomsae Team Elite ska ses som en väldigt specialiserad släkting. Medlem i PTE blir man om man har tävlingsavsikter på hög nationell och internationell nivå. Det har i praktiken inneburit att du har minst rött bälte och ambitionen att minst tävla på våra Svenska Cuper och SM. 


Tala med din instruktör om vilka möjligheter som finns för just dig!