SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Trosa Taekwondo!
Nu är grupperna stängda för nyintag!
 
Det kan dock vara så att det sker avhopp under terminen och att platser öppnar upp. Skicka ett mail till info@trosatkd.se om det finns intresse att gå med i en grupp så undersöker vi hur läget ser ut.
Lyckad tävling för våra debutanter
2023-11-09 12:26
Några av deltagarna efter prisutdelningen i mönster. Frv Lisa, Linda, Ebba, Pontus och Alicia

Svenska Cupen 3, Linköping Open och poomsae SM gick av stapeln helgen den 4-5 november. Trosa Taekwondo skickade 7 deltagare och två sprillans nya coacher.

 

Danil från Ukraina, som har tränat med oss i över ett år, tävlade i den avancerade klassen för juniorer och lyckades bärga ett brons i sin första tävling på svensk mark.

 

Nybörjarna representerades av Alicia, Lisa, Ebba, Pontus och Linda som alla ställde upp i både kamp och mönster med fina resultat. Lisa och Linda knep varsitt brons i mönster, med fina prestationer även av dem som den här gången hamnade utanför medaljplats. I kamp visade Alicia att hon blir att räkna med genom att i princip leka hem en bronspeng. Linda följde upp bronsmedaljen i kamp, med ytterligare ett brons i kamp och både Pontus och Ebba stod upp bra i sina matcher, men fick åka hem utan medalj den här gången. 

 

I Pooomsae SM tävlade Amanda Larsson i elitklassen för kadetter och presterade två väldigt fina mönster. Tyvärr bemannades domarbordet delvis av väldigt orutinerade domare och poängen blev helt felaktiga för Amandas del. Huvuddomaren vid bordet beklagade det inträffade och menade att Amanda sannolikt skulle ha placerat sig topp 3, vilket dock är en klen tröst för Amanda då resultatet officiellt står sig. I vår bok tog Amanda silvermedaljen och det är det resultatet vi kommer att förmedla och stå för, vilket även supportas av förbundets ansvariga i poomsae då Amanda kommer att få rankingpoäng motsvarande ett silver. Så här får det dock inte gå till på en tävling med SM-status och det riskerar att få effekten att tävlingsintresset minskar om domarna inte ens kan utse rätt medaljörer. 

 

Coacherna Mimmi och Cajsa är väldigt stolta över alla fina insatser och framförallt imponerade av hur alla hanterade kaoset och de långa väntetiderna med bibehållen fokus.

Träningsläger med Elin, Nikita och Leon
2021-06-07 12:33

Den 19:e juni arrangeras ett taekwondoläger i Värnamo med stöd av Svenska Taekwondo Unionen. Det innebär att det är kostnadsfritt för barn- och ungdomar att låta sig inspireras av tre högklassiga utövare, nämligen Elin Johansson, samt Nikita och Leon Glasnovic. 

 

Anmäler dig gör du själv eller en målsman genom att fylla i det här formuläret.

 

Plats: Expovägen 1, Värnamo
Tid: 11 - 17
Kostnad: Gratis för barn och ungdomar från STU:s medlemsföreningar
Nytt telefonnummer till Trosa Taekwondo
2021-05-03 13:35

Trosa Taekwondo byter kontaktuppgifter. Mailadress är samma som tidigare (info@trosatkd.se), men telefonnumret är från och med maj 070-476 14 99. Det är också numret för att få tag i Lars framöver.

Sportlov
2021-02-22 08:11
Sportlovets första dag och vi påminner om att träningen är inställd under hela veckan. Välkomna tillbaka v.9.

Inställda träningar för 16 år och uppåt
2020-11-05 16:15
Idag utökade folkhälsomyndigheten de mer omfattande restriktioner som gäller i vissa regioner till att omfatta även Sörmland. Trosa Taekwondo ser därför ingen annan utväg än att ställa in vuxenpassen under tiden som de utökade restriktionerna gäller. Ungdomar som är 15 år eller yngre, dvs som är födda tidigast 2005, flyttas till vår fortsättningsgrupp för barn under den här perioden. Följ de regionala restriktionerna och var rädda om er så att vi inom en snar framtid får välkomna alla tillbaka till dojangen igen.Nyheter från våra grupper
Poomsae Team Elite Sweden, 21/08 14:00 
Poomsae Team Elite Sweden, 07/08 11:37 
Poomsae Team Elite Sweden, 04/07 15:47 
Poomsae Team Elite Sweden, 03/07 15:48 
Poomsae Team Elite Sweden, 03/06 23:10 
Poomsae Team Elite Sweden, 19/05 16:23