Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bakgrund

Trosa Taekwondo har som målsättning att vara en inkluderande förening. Det betyder i klartext att så många som möjligt ska kunna träna hos oss helst oavsett ekonomiska förutsättningar. Ett led i detta är att ha låga medlemsavgifter, förmånliga priser på utrustning och ledare som alla jobbar ideellt. Vi vänder oss därför till näringslivet för att ge föreningen bättre möjligheter att växa och utveckla verksamheten.

 

Sponsorpaket

Sponsorpaket Brons

Som bronssponsor stöder du oss ekonomiskt genom att bidra med 5 000:-/år till föreningens allmänna verksamhet. Som motprestation får du ett inramat sponsorbevis att hänga upp på ditt företag, samt omnämnande på vår hemsida (www.trosatkd.se), samt i de mail och trycksaker vi  skickar till våra medlemmar.


Sponsorpaket Silver

Genom vårt silverpaket stöder du föreningen med 10 000:-/år. Förutom det som ingår i bronspaketet får du möjlighet att erbjuda dina anställda två gruppträningar/termin med en av föreningens utbildade svartbältesinstruktörer. Det är en väldigt bra aktivitet för teambuilding och ni kan välja att kombinera det med en konferens eller annan jobbaktivitet för bästa effekt. Ni får dessutom exponering i vår lokal med företagsnamnet/logotypen på väggen.


Sponsorpaket Guld

Som guldsponsor gör du verkligen skillnad för vår förening. För 25 000:-/år så säkerställer du att vi kan växa i alla ålderskategorier och fortsätta erbjuda förstklassig träning för våra medlemmar. Motprestationen från vår sida är allt som ingår i brons- och silverpaketen, samt exponering på våra profilkläder. Dessutom omnämns ditt företag som huvudsponsor i all media/trycksaker som vi producerar. Vi ordnar regelbundet evenemang i form av läger etc där ditt företag exponeras via exempelvis rollups. I vår lokal får du en framträdande exponering. Som guldsponsor har du också möjlighet att använda oss vid egna evenemang där vi kan genomföra en uppvisning av våra medlemmar.Lokalsponsor
Vi har fått en riktad sponsring av våra nya lokaler i kv. Kofoten. Sponsoravtalet sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning efter avtalsperioden. ÅBFAB:s sponsring är direkt avgörande för möjligheten att bedriva verksamheten i egen lokal.
Sponsorer

Pure Sports Center (PSC) - PSC är ett företag som drivs av föreningens huvudinstruktör, Lars Wiberg. PSC har tagit fram ett koncept som heter "Fit As A Fighter" (FAAF) som vänder sig till vuxna som vill hålla sig i form med hjälp av en gruppträningsklass som är inspirerad av kampsport. PSC bedriver också verksamhet inom personlig träning. Från och med VT-2015 är Pure Sports Center föreningens huvudsponsor.


Österbergs Tryckeri AB - Österbergs Tryckeri bidrar ekonomiskt via ett bronspaket och hjälper dessutom till med tryck utan ersättning vid mindre behov.

 

ICA Supermarket Vagnhärad - ICA handlare Jan Carlsson tycker att ungdomsidrott är något mycket viktigt och stödjer flera andra sponsorobjekt. Trosa Taekwondo får stöttning genom att ICA Supermarket Vagnhärad går in som bronssponsor.


Tranemo Workwear - Tranemo stöder vår verksamhet genom att bli bronssponsor.