Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
SOMMARLOV!
Trosa Taekwondos duktiga medlemmar är nu graderade och klara för sommarlov. Den ordinarie verksamheten tar uppehåll och vi är tillbaka när skolorna startar igen. 
Med hösten som kommer ett par goda nyheter. Vår barngrupp har återigen plats, eftersom vi har delat upp gruppen efter hur stor erfarenhet de har av taekwondo. Nybörjargruppen har därmed ca 15-20 platser och det är först till kvarnen som gäller. Anmäl ert barn genom att klicka på "Medlemsansökan" i toppmenyn. 

Under sommaren har vi sommarträning för er som har anmält er till sommaraktiviteten.


Sommarträning
2018-05-22 09:42
Trosa Taekwondo erbjuder gratis sommarträning för alla kommunens barn och ungdomar mellan 7-15 år. Träning på onsdagar mellan 18:30-19:30.

Anmälan med namn, adress, epost och personnummer via info@trosatkd. Uppgifterna kommer att lagras i vår medlemsdatabas och hanteras enligt GDPR.
Påsklov
2018-03-26 14:30
Under påsklovet är alla ordinarie pass inställda.
Sportlovsledigt
2018-02-02 11:15
Under v. 8 ställer vi in samtliga pass, eftersom många är bortresta. Det kan tänkas att det trots allt hålls "spontanpass" av någon instruktör med spring i benen, så håll utkik i vår grupp på Facebook för uppdateringar.
Ny huvudinstruktör på Trosa Taekwondo!
2018-01-26 09:20
Jimmy Oscarsson, 4 Dan, är Trosa Taekwondos nya huvudinstruktör. Jimmy har tränat taekwondo större delen av sitt  liv och dessutom drivit klubbar i Nyköping och Södertälje. Förutom taekwondo har Jimmy också erfarenhet av att träna, tävla och instruera i kickboxning.

Huvudinstruktören har till uppgift att bland annat:
  • Ansvara för schemaläggning 
  • Utse instruktörer
  • Utveckla instruktörerna
  • Ansvara för den sportsliga inriktningen
  • Upprätta graderingskrav och se till att instruktörerna utbildar i enlighet med dessa 
  • Ansvara för graderingen och examinera Trosa Taekwondos elever.
Den tidigare huvudinstruktören, Lars, har ett allt större engagemang i förbundet, dels som ordförande i Östsvenska Taekwondoförbundet och nu senast som landslagstränare för kadetter och juniorer i poomsae. Överlämningen sker i största samförstånd och Jimmy har varit tillfrågad tidigare, men då avböjt på grund av tidsbrist. Lars kvarstår som instruktör i föreningen och ser fram emot att kunna lägga mer tid och energi på att undervisa föreningens barngrupp.

Jimmy är känd i föreningen för sitt stora kunnande och sitt lugna och vänliga bemötande. En av Jimmys första uppgifter blir att lära känna de medlemmar han ännu inte har haft möjligheten att träffa så mycket.
Guld till Simon - Brons till Emma
2018-01-22 10:54
Poomsaelandslaget valde NM i Finland som årets första tävling. 
Trosa Taekwondo representerades av Simon Hofvander och Emma Wiberg. Simon fick ett lagguld och Emma ett lagbrons med sig hem till Trosa. 

Stort Grattis!
Nyheter från våra grupper
Poomsae Team Elite Sweden, 21/08 14:00 
Poomsae Team Elite Sweden, 07/08 11:37 
Poomsae Team Elite Sweden, 04/07 15:47 
Poomsae Team Elite Sweden, 03/07 15:48 
Poomsae Team Elite Sweden, 03/06 23:10 
Poomsae Team Elite Sweden, 19/05 16:23