SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gruppförsäkring vid olycksfall

Som medlem i TROSA TAEKWONDO är du indirekt medlem i Svenska Taekwondo Förbundet (STF). Detta är väldigt viktigt eftersom du då omfattas av den idrottsförsäkring (K-64552) som förbundet har tecknat för sina medlemsföreningar. Utövarna är försäkrade för olyckor under träning och tävling, samt i under vissa förutsättningar läger, i Sverige och utomlands. Fullständiga villkort nedan:

Fullständiga villkor - STF medlemsförsäkring

 

Skadan anmäls direkt till Folksam via den här länken:

Anmäl olycksfall

 

Kom ihåg att ange försäkringsnummer K-64552 samt att ni tillhör Svenska taekwondoförbundet (SF 68). Föreningens medlemsnummer hos RF är 43700-68.

 

Tänk på att skador som uppstår vid krossteknik inte omfattas av försäkringen, samt att skador som uppstår utan yttre påverkan, tex förslitningsskador, inte heller ingår. Vissa skador som hälsenerupturer, frakturer och vridvåld mot knän omfattas dock av försäkringen även om de uppstår utan yttre påverkan.