SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gruppförsäkring vid olycksfall

Som medlem i TROSA TAEKWONDO är du indirekt medlem i Svenska Taekwondo Förbundet (STF). Detta är väldigt viktigt eftersom du då omfattas av den idrottsförsäkring (K-64552) som förbundet har tecknat för sina medlemsföreningar. Utövarna är försäkrade för olyckor under träning, läger eller tävling både i Sverige och utomlands

Nedan finns information att ladda ner om försäkringens omfattning i försäkringsbrevet, en anmälningsblankett - i händelse av att olyckan varit framme - samt en länk till Folksams information om Idrottsförsäkringen.


Försäkringsbrev: http://iof3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_32333/cf_104/Folksam%20förening%20K-64552.PDF


Anmälan skada:  http://iof3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_32334/cf_104/skadeanmalan_blankett_id8.PDF


Kom ihåg att ange försäkringsnummer K-64552 samt att ni tillhör Svenska taekwondoförbundet (SF 68).


För mer information om idrottsförsäkringens omfattning kan ni klicka på följande länk:

http://www.folksam.se/forsakringar/idrotta/idrottsforbund/taekwondo


Tänk på att skador som uppstår vid krossteknik inte omfattas av försäkringen, samt att skador som uppstår utan yttre påverkan, tex förslitningsskador, inte heller ingår. Vissa skador som hälsenerupturer, frakturer och vridvåld mot knän omfattas dock av försäkringen även om de uppstår utan yttre påverkan.